Chorizopepperonipintxot
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, välimeri, sisältää viljaa, alkuruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, maidoton, leivänpäälliset, uuniruoka

Chorizopepperonipintxot

25 kappaletta

 

Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (130 g) chorizoviipaleita
  • 1 prk
    (145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 prk
    (180 g) vihreää pepperonichiliä
  • 1 kpl
    patonki
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    valkosipulinkynsi
  • 1 kpl
    cocktailtikkuja
 

Ohjeet

Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit. Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet.

Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla.