Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
6 dlpunaviiniä
-
6 kplsalottisipulia
-
400 gHerkkusieniä
-
2 rklFlora Culinessea
-
2 kpllaakerinlehteä
-
200 gsavustettua siankylkeä
-
1.5 dlpunaviiniä
-
1 kplkokonaista kanaa
-
1 kplporkkanaa
-
1 kplpunasipulia
-
1 rklKnorr Sipulifondia
-
1 rklKnorr Kanafondia
-
1 rklMaizena maissitärkkelystä
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Lohko kananpoika paloiksi ja poista siitä siivenkärjet ja pyrstö. Paloittelee kuorittua porkkana. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita viini, porkkana, punasipuli ja fondit marinadiksi. Sekoita kana marinadiain kanssa. Anna marinoitua jääkaapissa 12-24 tuntia. Poista kananpalat marinadista ja paista kullanruskeiksi. Siivilöi porkkana sekä sipuli erilleen marinadista ja kiehauta marinadi. Anna kanojen porista marinadissa 45 minuuttia. Paloittele siankylki ja paista rapeaksi. Paista kokonaiset herkkusienet ja kuoritut pikkusipulit kullanruskeiksi. Lisää pataan herkkusienet, siankylki ja sipulit. Keitä vielä 25 minuuttia. Poista kananpalat, sienet, sipulit ja siankylki. Keitä syntynyt neste kokoon ja suurusta maissitärkkelyksellä. Laita kananpalat, sienet, sipulit ja siankylki takaisin pataan. Anna kiehua vielä 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja rouhitulla mustapippurilla Tarjoa perunasoseen kanssa.
© Unilever 2010