Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Curry-sinappisilakat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

välipala, kylmänä, kalaa, säilöntä, keskitaso, sisältää kalaa

Curry-sinappisilakat

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    runsaasti hienonnettua tilliä
  • 300 g
    silakkafileitä
  • 2 dl
    vettä
  • 3 rkl
    väkiviinaetikkaa
  • Sinappikastike
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 rkl
    vettä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 0.2 tl
    currya
  • 1 tl
    väkiviinaetikkaa
  • 3 rkl
    Dijon-sinappia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Nosta fileet noin neljäksi tunniksi etikka-vesiseokseen. Sekoita sinappi, suola, sokeri, curry, etikka ja vesi keskenään. Vatkaa joukkoon öljy; ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana. Valuta fileistä neste ja kuivaa ne talouspaperilla. Lado silakat, kastike ja runsaasti tilliä kerroksittain lasipurkkiin. Nosta kylmään ja anna maustua noin vuorokauden ennen tarjoamista. Silakat säilyvät jääkapissa noin viikon ajan.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA