Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
59
16
Osuvuus
98%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kana, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää kanaa, sisältää mereneläviä, sisältää lihaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0chiliä tai cayennenpippuria
-
0sitruunalohkoja
-
300 gbroilerin suikaleita
-
1sipuli
-
1punainen paprika
-
1 pussi(0,5 g) sahramia
-
1 prk(200 g) simpukoita
-
2 rkloliiviöljyä
-
2 dlkanalientä
-
3 dlpitkäjyväistä riisiä
-
200 gkatkarapuja
-
100 gpakasteherneitä
-
3valkosipulin kynttä
-
1 rklpaprikajauhetta
Ohjeet
Keitä riisi etukäteen kypsäksi liha- tai kanaliemessä ja säilytä jääkaapissa. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Ruskista broilerisuikaleet öljyssä muurikassa. Lisää sipuli ja paprika ja kypsennä muutama minuutti. Lisää pannuun mausteet, riisi, herneet, katkaravut sekä simpukat liemineen. Sekoita ainekset keskenään ja kuumenna hyvin. Jos paella tuntuu kuivalta, lisää tilkka kanalientä. Tarkista maku. Koristele ruoka sitruunanlohkoilla.
© SOK viestintä ja julkaisut