Muurinpohjaletut | Valio
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

kasvisruoka, suomalainen, jälkiruoka, makeat leivonnaiset

Muurinpohjaletut | Valio

16 kappaletta

 

Muurinpohjaletuissa maistuu kesä! Lettutaikina saa lisämakua ohrasta. Kokeile lettujen kanssa kermaista raparperi- tai suolaista kinkkutäytettä. Löydät tämän ja monta muuta Valion reseptiä myös osoitteesta valio.fi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 pkt
    kananmunia
  • 1 l
    Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
  • 5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 tl
    suolaa
  • 50 g
    Valio Luomu™ voita sulatettuna
 

Ohjeet

1. Vatkaa munien (3kpl) rakenne rikki kulhossa.

2. Sekoita joukkoon maito.

3. Lisää jauhot, sokeri, suola ja Oivariini tai sulatettu voi.

4. Anna taikinan turvota n. 30 min.

5. Paista taikinasta muurinpohjapannulla tai tavallisella paistinpannulla ohukaisia.

6. Tarjoa niiden kanssa Kermaista raparperitäytettä, marjasurvosta ja/tai hilloa tai jäätelöä. Tarjoa lettujen kanssa myös suolaisia täytteitä, esim. Kinkkutäytettä tai lämmintä sienimuhennosta.

VINKKI

Korvaa halutessasi ohrajauhot vehnäjauhoilla.