Suolainen kääretorttu | Valio
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, suomalainen, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, suolaiset leivonaiset

Suolainen kääretorttu | Valio

12 annosta

 

Suolaisen kääretortun sisään rullautuu mehevä paprikainen meetwurstitäyte. Pohja saa ihanan rakenteen vaahdotetuista kananmunista ja tuorejuustosta. Löydät tämän ja monta muuta Valion reseptiä myös osoitteesta valio.fi.

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 rs
     Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 pkt
    kananmunia
  • Täyte
  • 1 kpl
    rucola
  • 1 prk
    Valio Arki® crème fraîchea
  • 200 g
    meetvurstia suikaloituna
  • 1 rs
     Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa
  • Pinnalle
  • 1 dl
    Valio kuohukermaa
  • 1 rkl
    kurpitsan siemeniä
 

Ohjeet

1. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset (5 kpl kananmunia).

2. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto (puoli rasiaa), leivinjauhe ja suola. Yhdistä vaahdot.

3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.

4. Paista 150 asteessa noin 20 min. Jäähdytä.

5. Yhdistä crème fraîche, tuorejuusto (puoli rasiaa) ja meetwursti. Levitä täyte kääretorttulevylle ja levitä pinnalle rucolaa.

6. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Leikkaa päätypalat pois ja aseta tarjoiluastialle. Anna tekeytyä kylmässä.

7. Vaahdota loppu tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Koristele pursotuksin. Viimeistele mustapippurilla, kurpitsansiemenillä ja tuoreilla yrteillä.