Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
1valkosipulinkynsi
-
1 rklöljyä
-
1 tlsokeria
-
1 dlkuivaa valkoviiniä
-
1laakerinlehti
-
1 tltimjamia
-
3 rklvehnäjauhoja
-
600 gsipulia
-
4reilua maalaisleipäviipaletta
-
1.5 llihalientä
-
100 gvuohenmaitojuustoa
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä isossa kattilassa muutama minuutti. Ripottele joukkoon sokeri ja jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia niin, että sipulit saavat hieman väriä. Lisää jauhot ja kääntele aineksia muutama minuutti. Lisää joukkoon lihaliemi, viini, laakerinlehti ja timjami. Anna keiton hautua 30 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta laakerinlehti pois keitosta ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta leipäviipaleiden päälle viipaloitu vuohenjuusto. Anna leipien gratinoitua muutama minuutti kuumien grillivastusten alla uunissa. Jaa keitto soppakulhoihin ja pane leivät tarjolle keiton pinnalle.
© SOK Viestintä ja julkaisut 1010