Pannukakku | Valio
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%

Pannukakku | Valio

1 kappaletta

 

Onko hakusessa maailman paras pannari? Mikäli teitä on uskominen, tässä saattaa hyvinkin olla sellainen. Pannukakku on lapsiperheiden suosikki, mutta se maistuu myös vanhemmille herkkusuille. Hernekeiton jälkiruokana pannukakku on ehdoton valinta. Löydät tämän ja monta muuta Valion reseptiä myös osoitteesta valio.fi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    suolaa
  • 1 pkt
    kananmunia
  • 1 l
    Valio maitoa
  • 5.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • Tarjoile lisänä
  • 1 prk
    mansikkahilloa
  • 1 pkt
    Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettuna
  • 1 pkt
    Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
  • 1 pkt
    Valio maustettua rahkaa vanilja tai sitruuna
 

Ohjeet

1. Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien (4kpl) rakenne rikki.

2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

3. Anna turvota 30 min.

4. Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

5. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

6. Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Tarjoa pannukakun lisänä

- marjasurvosta tai hilloa

- Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettuna

- Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%

- Valio maustettua rahkaa vanilja tai sitruuna

VINKKI

Lisää pannukakkutaikinaan 1 - 2 porkkanaa tai omenaa raastettuna tai kinkkua tai ruskistettua pekonia pieninä kuutioina. Jätä

suolaisesta pannukakusta sokeri pois.