espanjalainen pekonimunakas
Tykkäämiset
8 1
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, sisältää munaa, sisältää lihaa

espanjalainen pekonimunakas

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    (10 vihreää paprikatäytteistä oliivia)
  • 5
    kanamunaa
  • 1
    punasipuli
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    pihvitomaatti
  • 120 g
    amerikanpekonia
  • 2 rkl
    vettä
  • 2 rkl
    öljyä
  • 5
    keitettyä perunaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa pekoni pieneksi. Kuullota pekoni- ja sipulipalat pannulla pienessä öljytilkassa. Kuori ja lohko perunat ja kuutioi paprika ja pane palat pannulle ja anna paistua. Jaa seos lettupannulle ja kaada päälle keskenään sekoitetut munat ja vesi. Aseta päälle tomaattisiivut ja paista, kunnes munakkaat ovat hyytyneet reunoilta. Munakaan keskelle voi jäädä hiukan löysää ainesta. Koristele munakkaat pienityillä oliiveilla ja rapealla pekonisiivulla. Tarjoa heti

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA