Espankalainen tortilla
Tykkäämiset
0 2
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, välipala, keskitaso, pannulla, gluteeniton, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää maitoa

Espankalainen tortilla

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6
    kananmunaa
  • 1
    sipuli
  • 1
    vihreä paprika
  • 1
    punainen paprika
  • 2
    perunaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 3
    valkosipulin kynttä
  • 0.2 tl
    suolaa
  • PInnalle:
  • 0
    persiljaa tai basilikaa
 

Ohjeet

Pese perunat hyvin ja keitä ne puolikypsiksi, noin 10 minuuttia. Viipaloi ohuiksi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit ja paprikat kevyesti, noin 5 minuuttia. Lisää perunat, sekoita ja kypsennä, kunnes kasvikset ovat melko pehmeitä. Sekoita kananmunat ja mausteet kulhossa. Kaada pannulle puolet munaseoksesta. Ripottele pinnalle puolet juustoraasteesta. Lisää loppu kananmunaseos ja päällimmäiseksi juustoraaste. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes tortilla on hyytynyt. Jätä ruoka vielä vähäksi aikaa pannulle kannen alle ennen tarjoilua. Ruokalehti 0505