Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
1
1
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
keitto, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Etelärannikon kalakeitto
4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää
Ainesosat
-
5 dlvettä
-
15 gBecel margariinia 60
-
1 kplporkkanaa
-
0 gsahramia
-
0.5 kplpurjosipulia
-
500 gBertolli Grillatut kasvikset tomaattikastiketta
-
1 kpllaakerinlehteä
-
1 kplvalkosipulinkynttä
-
1 kplKnorr Kalaliemikuutioita
-
1 pktpakasteseitä
-
0.5 kplpaprikaa
-
0.5 tltimjamia
-
0.5 tlmustapippuria
-
0.5 tlpaprikajauhetta
Ohjeet
Suikaloi kasvikset. Sulata kattilassa margariini, lisää joukkoon porkkanasuikaleet ja paista kevyesti. Lisää purjosuikaleet, paista hetki. Lisää lopuksi paprikasuikaleet. Kaada vihannesten päälle pastakastike ja vesi. Mausta keitto ja hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi kuutioitu sei ja kypsennä varovasti. Keiton voit valmistaa myös muista kaloista, kuten siiasta ja kuhasta ja vaihdella kasviksia maun mukaan.
© Unilever 2010