Etelärannikon kalakeitto
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

keitto, kalaa, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Etelärannikon kalakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    vettä
  • 15 g
    Becel margariinia 60
  • 1 kpl
    porkkanaa
  • 0 g
    sahramia
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 500 g
    Bertolli Grillatut kasvikset tomaattikastiketta
  • 1 kpl
    laakerinlehteä
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    Knorr Kalaliemikuutioita
  • 1 pkt
    pakasteseitä
  • 0.5 kpl
    paprikaa
  • 0.5 tl
    timjamia
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 tl
    paprikajauhetta
 

Ohjeet

Suikaloi kasvikset. Sulata kattilassa margariini, lisää joukkoon porkkanasuikaleet ja paista kevyesti. Lisää purjosuikaleet, paista hetki. Lisää lopuksi paprikasuikaleet. Kaada vihannesten päälle pastakastike ja vesi. Mausta keitto ja hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi kuutioitu sei ja kypsennä varovasti. Keiton voit valmistaa myös muista kaloista, kuten siiasta ja kuhasta ja vaihdella kasviksia maun mukaan.