Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
3933
74
Osuvuus
100%
Muut luokittelutiedot
nopea, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, pasta, kana, liha, sydänmerkki, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
tuoretta basilikaa, minttua tai korianteria
-
paprikajauhetta tai tomaatti-paprikapohjaista mausteseosta
-
1oranssi paprika suikaleina
-
1pieni kesäkurpitsa suikaleina tai kuutioina
-
2 rklöljyä
-
2 dlruokakermaa
-
3valkosipulinkynttä hienonnettuna
-
3vartta kevätsipulia
-
200 gtomaatti-basilika creme fraichea
-
400 gKariniemen Kananpojan Ohuen Ohut fileepihvejä, maustamaton
-
suolaa
-
Lisäksi: 500 g pinaatti-tuorepastaa
Ohjeet
Kuumenna öljy pannussa. Paista Kananpojan fileepihvit molemmin puolin. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon valkosipuli, kesäkurpitsa, paprika ja kevätsipuli, kääntele hetki.
Lisää ruokakerma ja tomaatti-basilikatuorejuusto, kuumenna. Ripottele joukkoon tuoretta basilikaa, minttua tai korianteria.
Lisää kastike keitetyn, valutetun pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
© HK Ruokatalo