Feta-pastasalaatti
Tykkäämiset
7 2
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kasvisruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Feta-pastasalaatti

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    Torino Täysjyvä Cappelli -pastaa
  • 2 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 2 l
    vettä
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.8 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 150 g
    kurkkua
  • 200 g
    fetajuustoa
  • 1 rkl
    appelsiinimehua
  • 1 tl
    sokeria
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 1 ruukku
    tammenlehvä- tai jääsalaattia
  • 1
    sipuli
  • 0.5 rkl
    sinappia
  • 0.5 ras
    kirsikkatomaatteja
  • 0.5 dl
    oliiveja
  • 1
    paprika
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.

Sekoita marinadin aineet keskenään Lisää joukkoon keitetty pasta ja anna marinoitua jääkaapissa peitettynä 2-3 tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

Kuutio feta. Suikaloi salaatti, kurkku,sipuli ja paprika. Puolita tomaatit. Lisää salaattiaineet marinoidun pastan joukkoon tai kokoa kerroksittain laakealle tarjoilivadille.