Feta-tonnikalasalaatti
Tykkäämiset
10 2
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, alkuruoka, välipala, helppo, salaatti, gluteeniton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Feta-tonnikalasalaatti

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 5 kpl
    kiinteämaltoista perunaa
  • 1 kpl
    paprika
  • 2 kpl
    vihreää omenaa
  • 0.5 kpl
    pientä purjoa
  • 4 kpl
    cocktailkurkkua tai 1 maustekurkku
  • 100 g
    kevytfetajuustoa
  • 1 prk
    veteen säilöttyä tonnikalaa
  • Kastike
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 kpl
    valkosipulin kynsi
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 0.5 dl
    vettä
  • 0.5 rkl
    sinappia
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 0.5 tl
    suolaa
  • Lisäksi
  • 0
    tilliä
 

Ohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Pese ja suikaloi purjo ja kuutio paprika. Valuta tonnikala, kuutio fetajuusto, pestyt omenat ja valutetut kurkut. Yhdistä kaikki salaatin ainekset. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua noin puolen tunnin ajan, välillä salaattia kevyesti käännellen. Koristele salaatti tillillä ja tarjoa rapean leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA