Fetajuusto-melonisalaatti
Tykkäämiset
267 166
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, salaatti, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, kevyt, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Fetajuusto-melonisalaatti

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 12.5
    tuoretta basilikanlehteä pilkottuna
  • 650 g
    cantalupon- tai muuta melonia
  • 125 g
    fetajuustoa
  • 0
    (noin 2 rkl auringonkukan siemeniä)
  • Kastike
  • 1.5 rkl
    sokeria
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    puristettua sitruunamehua
  • 0.2 tl
    ruohittua mustapippuria
  • 0.5 rkl
    puristettua limetinmehua
 

Ohjeet

Paloittele meloni reilun kokoisiksi suupaloiksi. Paloittele juusto. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja kaada kastike melonipaloille. Sekoita joukkoon basilika ja anna maustua noin ½ tunnin ajan. Lisää salaatin päälle vielä juustopalat ja halutessasi kuumalla kuivalla pannulla paahdetut auringonkukansiemenet. Tarjoile väliruokana tai lisäkesalaattina.