Fetajuustokakku
Tykkäämiset
5 19
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, vaikea, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Fetajuustokakku

10:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 6
    viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
  • Kostutukseen
  • 1.5 dl
    kasvislientä tai maitoa
  • Tahna 1
  • 1 dl
    mustia kivettömiä oliveja
  • 1
    punainen paprika pieneksi pilkottuna
  • 150 g
    murskattua fetajuustoa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 0.5 dl
    kevytranskankermaa
  • Tahna 2
  • 2 dl
    valutettua ruoanvalmistusjugurttia
  • 4
    murskattua valkosipulin kynttä
  • 1.5 dl
    valutettua smetanaa
  • 0.5
    raastettua ja valutettua kurkkua
  • 1 dl
    silputtua persiljaa tai ruohosipulia
  • Koristeluun
  • 0
    tilliä
  • 1 prk
    kivettömiä oliiveja
 

Ohjeet

Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA