Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Tykkäämiset
7
19
Osuvuus
89%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, välipala, vaikea, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa
Ainesosat
-
6viipaletta pituussuuntaan leikattua vaaleaa vuokaleipää
- Kostutukseen
-
1.5 dlkasvislientä tai maitoa
- Tahna 1
-
1 dlmustia kivettömiä oliveja
-
1punainen paprika pieneksi pilkottuna
-
150 gmurskattua fetajuustoa
-
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
0.5 dlkevytranskankermaa
- Tahna 2
-
2 dlvalutettua ruoanvalmistusjugurttia
-
4murskattua valkosipulin kynttä
-
1.5 dlvalutettua smetanaa
-
0.5raastettua ja valutettua kurkkua
-
1 dlsilputtua persiljaa tai ruohosipulia
- Koristeluun
-
0tilliä
-
1 prkkivettömiä oliiveja
Ohjeet
Sekoita erikseen molemmat täytteet ja levitä niitä kostutettujen leipien väliin vuorotellen eri kerroksiin. Kokoa kakku, kääri se kelmuun ja aseta päälle paino. Anna kakun vetäytyä viileässä yön yli. Levitä päälle loput kurkkutahnasta ja koristele kakun pinta oliiveilla ja tillillä.
© SOK viestintä ja julkaisut