Glögimarinoidut juustopalat
Tykkäämiset
48 47
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

välipala, kylmänä, muut, helppo, sisältää maitoa

Glögimarinoidut juustopalat

16:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 2 tl
    roseepippuria
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 350 g
    goudajuustoa palana
  • 8 kpl
    pehmeitä, kuivattuja viikuinoita
  • 1.5 dl
    glögijuomaa
 

Ohjeet

Leikkaa juusto noin kahden sentin kuutioiksi ja puolita viikunat. Nosta juustot ja viikunat kannelliseen lasiastiaan ja kaada päälle glögi ja öljy. Ripottele joukkoon roseepippurit. Anna juuston marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia ennen tarjoilua. Valuta liemi juustopaloista ja viikunoista. Tikuta päällekkäin juusto- ja viikunapala cocktailtikkuihin.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA