Gluteeniton lettutaikina
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

gluteeniton, helppo, jälkiruoka, kohtuuajassa

Gluteeniton lettutaikina

6 kappaletta
Kohtuuajassa
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1.5 dl
    gluteeniton jauhoseos
  • 1 kpl
    muna
  • 3 dl
    maitoa
  • 1 tl
    sokeria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Vatkaa maito ja muna kevyesti kulhossa. Lisää sokeri ja suola. Lisää joukkoon gluteeniton jauhoseos samalla vatkaten. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 20 - 30 min. Paista taikinasta lettuja öljyssä pannulla. VINKKI * Jos taikina tuntuu turvotuksen jälkeen liian ohuelta, lisää n. 1/2 dl jauhoja.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA