Gluteeniton siemennäkkileipä
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_maaliskuun_reseptit, vähäsokerinen, vegaaninen, proteiinipitoinen, kasvisruoka, Pohjoismaat, sisältää viljaa, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, suolaiset leivonaiset, kalaa, aamiainen / välipala

Gluteeniton siemennäkkileipä

24:lle hengelle

 

Näkkärin tekeminen on helppoa. Aineet sekoitetaan nopeasti sekaisin ja löysä taikina kaadetaan pellille. Tärkeää on paistaa leipä kuivaksi ja jäähdyttää se paistamisen jälkeen kunnolla.

Lisää

Ainesosat

  • 2 dl
    gluteenittomia jauhoja tai tattarijauhoja
  • 1 dl
    seesaminsiemeniä
  • 1 dl
    auringonkukansiemeniä
  • 1 dl
    kurpitsansiemeniä
  • 0.5 dl
    pellavansiemeniä
  • 1 tl
    suolaa
  • 2.5 dl
    kuumaa vettä
  • 3 rkl
    rypsiöljyä
  • 1.5 rkl
    silputtua rosmariinia, halutessasi
 

Ohjeet

Sekoita jauhot, siemenet ja suola kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Sekoita. Kaada löysä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä leivinpaperi taikinan päälle ja painele tasaiseksi. Poista paperi. Painele rosmariini leivän pintaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA