Granaattiomena-fetasalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, vähähiilihydraattinen, suolainen, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton

Granaattiomena-fetasalaatti

5 annosta

 

Ravintosisällöltään hyvän granaattiomenan siemenet sopivat salaatteihin, jälkiruokiin ja myös lämpimien ruokien koristeelliseksi lisäksi. Mehua voi käyttää juomiin, kastikkeisiin, ja siitä voi keittää myös vahvaa makusiirappia.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    granaattiomena
  • 1
    pieni punakaali
  • 150 g
    fetajuustoa
  • Kastike
  • 2.5 rkl
    granaattiomenan mehua
  • 1 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    juustokuminaa
  • 0.5 tl
    korianteria
  • 0.2 tl
    kanelia
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 2 tl
    hunajaa
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
 

Ohjeet

Pyörittele granaattiomenaa pöydän pintaa vasten, jolloin siemenet irtoavat kalvoista. Halkaise hedelmä ja pane se sormien päällä leikkuupinta alaspäin kulhon päälle. Kopauttele kuorta esimerkiksi puukauhalla, jolloin siemenet putoavat kulhoon sormien välistä. Puserra talteen mehu lopusta hedelmästä kastiketta varten. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja pane salaattikulhoon. Lisää päälle granaattiomenan siemenet ja paloiteltu fetajuusto. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA