Grillattu katkarapusalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_heinakuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää mereneläviä, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, omenaton, gluteeniton, pääruoka, salaatti

Grillattu katkarapusalaatti

4 annosta

 

Valmista kesäinen salaatti caesarsalaatin tapaan, mutta vaihteeksi grillissä. Jäävuorisalaatti kestää hyvin grillauksen.

Lisää

Ainesosat

  • 1 pussi
    (200 g) katkarapuja
  • 1 kpl
    jäävuorisalaatti
  • 1 dl
    parmesaanilastuja
  • 3 dl
    leipäkrutonkeja
  • Kastike
  • 1 kpl
    keltuainen
  • 3 kpl
    anjovisfileetä
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 1 tl
    sinappia
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 1 dl
    öljyä
  • 1 kpl
    pieni valkosipulinkynsi
  • 0.5 dl
    parmesaaniraastetta
  • 1 rkl
    vettä
 

Ohjeet

Valmista kastike. Mittaa kaikki kastikkeen aineet korkeaan kulhoon. Pane sauvasekoitin kulhon pohjalle, käynnistä ja nosta hitaasti ylös.

Leikkaa salaattikerä neljään osaan. Grillaa kuumassa grillissä, kunnes ne ovat kauttaaltaan hiukan hiiltyneet, käännä ja grillaa toinen puoli.

Nosta grillattujen salaattien päälle katkarapuja, krutonkeja ja parmesaanilastuja. Viimeistele kastikkeella. Tarjoa heti.

Ota katkaravut jääkaappiin sulamaan jo vähintään 4 tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Valuta neste pois sulaneista ravuista. Kuumenna grilli.