Grillattu liha
Tykkäämiset
28 25
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, grillaamalla, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Grillattu liha

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 500 g
    lihaa (esim. porsaan ulkofileetä)
  • Marinadi:
  • 0
    valkosipulia
  • 0
    sinappia
  • 0
    pippuria
  • 0.5 dl
    viinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta
  • 0.5 dl
    öljyä
  • 0.5 dl
    soijakastiketta
  • 0
    yrttejä
 

Ohjeet

Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.