Grillatut lohimedaljongit
Tykkäämiset
1 13
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, grillaamalla, tulinen, kalaa, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Grillatut lohimedaljongit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    sambal oelek- chilikastiketta
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 0.5 dl
    soijakastiketta
  • 0.8 tl
    timjamia
  • 700 g
    (kirjo)lohifileetä
 

Ohjeet

Varaa grillaamiseen tiheä ritilä tai peitä grillin ritilä foliolla, jotta kalapalat pysyvät ehjinä. Tee medaljongit. Ota fileestä neljä palaa ja leikkaa jokaisen keskelle nahkaan asti ulottuva viilto. Taivuta palat auki medaljongin muotoon. Pariloi medaljonkeja grillissä minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike ja valele kaloja ja kypsennä kuvun alla vielä viitisen minuuttia. Sivele kalaa kastikkeella muutaman kerran kypsymisen aikana. Tarjoa lisänä perunoita ja grillattuja herkkusieniä ja tomaatteja.