Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, kasvisruoka, välimeri, italialainen, ranskalainen, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, kalaa, salaatti, aamiainen / välipala

Grillatut parsat ja sinihomejuustodippi

4 annosta

 

Tankoparsa on herkullista sellaisenaan grillattuna. Dippikastikkeeksi sopii aromikas sinihomejuustokastike.

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    vihreää parsaa
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • Sinihomejuustodippi
  • 200 g
    kermaviiliä
  • 75 g
    sinihomejuustoa muruina
 

Ohjeet

Valmista dippikastike. Sekoita sinihomejuustonmuruset kermaviilin joukkoon. Anna maustua viileässä noin puolisen tuntia. Huuhtele parsat ja poista tyvestä muutaman sentin puumainen ja kova osa. Kuori parsanvarret liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä nupun alta tyveen päin. Sipaise parsojen pintaan öljyä. Grillaa 2–3 minuuttia. Tarjoile dippikastikkeen kera.