Grillipiirakka
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Grillipiirakka

7 annosta

 

Päästä uuni kesälomalle ja valmista jälkiruokapiirakka grillissä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    (380 g) makeaa piirakkataikinaa (pyöreä)
  • 500 g
    persikoita tai 1 prk (820/470 g) persikanpuolikkaita sokeriliemessä
  • 1 rasia
    (125 g) pakastevadelmia
  • 3 rkl
    fariinisokeria
  • 2 rkl
    margariinia
  • 1 rkl
    perunajauhoja
  • 1 rkl
    öljyä
  • Lisäksi
  • 2 kpl
    pyöreää foliovuokaa
  • 1 kpl
    vaniljajäätelöä
 

Ohjeet

Sulata taikinaa tunti huoneenlämmössä.

Kuumenna grilli. Halkaise persikat, poista kivet tai valuta säilykepersikat. Leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kulhossa persikka, vadelmat, sokeri, rasva ja jauhot.

Sivele foliovuoan pohjalle öljyä. Painele piirakkapohja vuokaan. Laita täyte pohjan päälle.

Aseta toinen kertakäyttövuoista ylösalaisin ritilälle kuumaan grilliin. Nosta piirakkavuoka sen päälle. Kypsennä kannen alla 45–60 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.