Halloumiranskalaiset
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_maaliskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää sitrusta, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, lisäkkeet, gluteeniton, pihvit ja pyörykät, paistokset, muut

Halloumiranskalaiset

5 annosta

 

Valmista supertrendikkäät halloumiranskikset helposti kotikeittiössä. Nauti rapeat juustotikut välittömästi paistamisen jälkeen raikkaan sitruunadipin kera.

Lisää

Ainesosat

  • 2 pakettia
    (à 200 g) halloumia
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    savupaprikajauhetta
  • 0.5 tl
    mustapippuria rouhittuna
  • 0.5 tl
    chilijauhetta
  • 3.5 dl
    rypsiöljyä
  • Sitruunajogurttidippi
  • 2 dl
    turkkilaista jogurttia
  • 0.5 dl
    sitruunan mehu
  • 0.2 tl
    (¼ tl) mustapippuria rouhittuna
  • 0.2 tl
    (¼ tl) suolaa
  • Lisäksi halutessa
  • 0.5 kpl
    granaattiomenaa
  • 1 kpl
    minttua
 

Ohjeet

Sekoita sitruunajogurtin ainekset. Laita jääkaappiin maustumaan.

Irrota granaattiomenan siemenet.

Kuivaa halloumi talouspaperilla ja leikkaa tikkumaisiksi paloiksi.

Sekoita jauhot ja mausteet. Pyörittele halloumitikut jauhoissa.

Kaada öljy kasariin tai korkeareunaiselle pannulle. Tarkista, että öljyä on pannulla noin 3 cm:n kerros. Kuumenna öljy 180-asteiseksi. Jos et omista paistolämpömittaria, kokeile lämpötilaa yhdellä halloumitikulla. Jos öljy alkaa kuplia välittömästi tikun ympärillä, laita pannulle lisää halloumitikkuja. Paista tikut muutamassa erässä, välillä käännellen, kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta lautaselle talouspaperin päälle hetkeksi valumaan.

Tarjoa halloumiranskalaiset välittömästi sitruunajogurtin, granaattiomenansiementen ja mintun kanssa. Suolaisten juustotikkujen kanssa sopii tarjota myös raikasta salaattia.