Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
33
64
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, vaikea, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
0öljyä halsterin sivelyyn
-
1 rklmerisuolaa
-
1 rklroseepippuria
-
1 rklsitruunanmehua
-
2kokonaista siikaa
-
25 gpehmeää voita
-
0.5 tlsitruunankuorta
Ohjeet
Huuhtele ja kuivaa peratut kalat. Sivele halsteri kevyesti öljyllä. Leikkaa kalojen pintaan ohuet viillot. Sekoita pehmeä voi, suola, murskatut roseepippurit ja sitruunankuori ja -mehu. Hiero maustevoita kalojen pintaan ja vatsaonteloon. Aseta kalat halsteriin ja kypsennä kunnon hiilloksella. Käännä kalat, kun ne ovat sopivan hiillostuneita. Tarjoile sitruunaviipaleiden ja peruna-kasvisvartaiden kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut