Hapankaalilla kuorrutettu uunilohi
Tykkäämiset
5 8
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, gluteeniton, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa

Hapankaalilla kuorrutettu uunilohi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    valkopippuria myllystä
  • 125 g
    purjoa suikaleina
  • 1 tl
    yrttisuolaa
  • 1 dl
    tillisilppua
  • 1 tl
    paprikaa
  • 2 rkl
    öljyä
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 2 rkl
    sinappia
  • 200 g
    hapankaalia valutettuna
  • 600 g
    nahatonta kirjolohifileetä
  • 125 g
    voimakasta sulatejuustoa
 

Ohjeet

Pane kirjolohifilee voideltuun uunivuokaan ja mausta yrttisuolalla. Kuullota pannulla kuumennetussa rasvassa purjosuikaleet ja valutettu hapankaali, jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Kuumenna ruokakerma kattilassa, paloittele joukkoon sulatejuusto, sekoittele kunnes juusto sulaa. Mausta sinapilla ja valkopippurilla. Levitä haaleaksi jäähtynyt purjo-hapankaaliseos ja tillisilppu kalafileelle. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä uunissa 200-asteessa 20?30 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA