Haudutettu lohi
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

proteiinipitoinen, suomalainen, sisältää kalaa, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, paistokset, kalaa, salaatti

Haudutettu lohi

4 annosta

 

Valmista lohi makuliemessä hauduttamalla. Haudutettu lohi on helppo ja nopea ruoka, joka maistuu monenlaisten kasvisten kera.

Lisää

Ainesosat

  • 700 g
    lohifileetä
  • Liemi
  • 8 dl
    vettä
  • 2 rkl
    etikkaa
  • 1
    sipuli
  • 2 rkl
    merisuolaa
  • 10
    maustepippuria
  • 2
    laakerinlehteä
 

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.

Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA