Haudutetut possunleikkeet
Tykkäämiset
69 26
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, sika, liha, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää viljaa, sisältää gluteenia

Haudutetut possunleikkeet

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 viipaletta
    pekonia
  • 1
    sipuli
  • 1 dl
    viipaloituja mustia oliiveja
  • 1.5 dl
    ruokakermaa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    dijonsinappia
  • 750 g
    porsaan ohutleikkeitä
  • 1 rkl
    margariinia ja öljyä
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 0.2 tl
    cayennenpippuria
  • 0.3 l
    olutta, esim lageria
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Saksi muutama viilto leikkeiden reunaan, etteivät ne käpristy paistaessa. Ruskista leikkeet rasva-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta leikkeet uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele pekonit. Paahda pekonit pannulla ja lisää sipulit joukkoon pehmentymään. Lisää joukkoon sinappi, oliivit ja mausta seos cayennenpippurilla. Nosta seos lihojen päälle. Lisää olut ja kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Lisää ruokakerma noin 15 minuuttia ennen kypsennyksen päättymistä.