Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
12
7
Osuvuus
91%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, lisäkkeet, välipala, keskitaso, salaatti, gluteeniton, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
2 prk(á 227 g/140 g) ananasmurskaa
-
2 dlaurinkokuivattuja tomaattikuutioita
-
200 gkirsikkatomaatteja
-
1.5 dlvihreitä kivettömiä viinirypäleitä
-
1.5 dltummia kivettömiä viinirypäleitä
-
100 grucolaa
- Kastike:
-
1 rklöljyä
-
1valkosipulin kynsi
-
1 prkmangososetta (lastenruoka)
-
1 tlomenaviinietikkaa
-
0.2 tljauhettua valkopippuria
-
0.5 dlkevytmajoneesia
-
1.5 tlcurrya
-
100 granskankermaa
Ohjeet
Valuta ananasmurska ja aurinkokuivatut tomaatit liemistään. Huuhtele ja puolita viinirypäleet ja poista siemenet. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Hienonna rucola. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista kastike. Kuumenna currya öljyssä muutama sekunti mikroaaltouunissa. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Lisää loput kastikkeen ainekset ja sekoita. Kääntele kastike salaatin joukkoon.
© SOK viestintä ja julkaisut