Hedelmäinen kalkkunakastike
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kalaa, kastikkeet, pääruoka, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, vähälaktoosinen, aasialainen, sisältää valkosipulia, sisältää lihaa, sisältää kanaa, sisältää sokeria, sisältää soijaa, proteiinipitoinen

Hedelmäinen kalkkunakastike

4 annosta

 

Papaija sopii kalkkunan seuraan kiinalaistyyppisessä kastikkeessa. Tarjoa ruoka basmati- tai jasmiiniriisin kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    papaija
  • 500 g
    kalkkunan fileeleikkeitä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 pussi
    (200 g) pakastepapuja paloina
  • 1 tl
    suolaa
  • Hapanimeläkastike
  • 1.5 dl
    ananastäysmehua
  • 0.5 dl
    sokeria
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 1.5 rkl
    tomaattisosetta
  • 1 rkl
    maissitärkkelysjauhoja
 

Ohjeet

Halkaise papaija, poista siemenet, kuori ja paloittele hedelmä. Kuori ja viipaloi sipulit. Paloittele leikkeet ja ruskista ne pannulla öljyssä. Lisää loppuvaiheessa sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen ainekset. Lisää pannulle neste, pavut ja papaijat. Keitä 5 minuuttia.