Hedelmäinen kalkkunaruukku
Tykkäämiset
23 11
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Hedelmäinen kalkkunaruukku

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    marinoituja kalkkunansuikaleita
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 4 kpl
    lehtitaikinalevyjä (pakaste)
  • 100 g
    pakastettuja sipulikuutioita
  • 1 kpl
    Knorr Kanaliemikuutiota
  • 1 kpl
    omenaa
  • 1 prk
    ananaspaloja
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 1.5 dl
    pitkäjyväistä riisiä
  • 2 dl
    vettä
  • 2 tl
    kurkumaa
  • 2 kpl
    mandariineja
 

Ohjeet

Kuullota sipulikuutiot ja riisi rasvassa padan pohjalla. Lisää joukkoon Flora Ruoka, vesi, kanaliemivalmiste ja kurkuma. Anna kiehua 20 minuuttia. Paista riisin kypsyessä kalkkunansuikaleet. (Halutessasi voit käyttää myös marinoituja broilerinsuikaleita.) Paloittele omena ja valuta ananaspalat. Kuori ja lohko mandariinit. Lisää riisin joukkoon kypsennetyt kalkkunansuikaleet ja hedelmät. Voit tarjota ruoan risoton tapaan sellaisenaan tai tehdä valmiita ruukkuannoksia. Ruukkuja varten: annostele kalkkunakastike neljään uuninkestävään annosvuokaan ja kaulitse lehtitaikinasta kansi kullekin annokselle. Voitele kananmunalla ja pistele haarukalla muutama reikä kanteen. Paista 200 °C:n lämpötilassa noin 10 minuuttia.