Hedelmäinen kukkakaalisalaatti
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

salaatti, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää pähkinöitä, sisältää sitrusta

Hedelmäinen kukkakaalisalaatti

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 rkl
    valkoviini etikkaa
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    persikanpuolikkaita
  • 2 rkl
    ruohosipulia
  • 0.8 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 25 g
    pähkinöitä
  • 0.5 kpl
    kukkakaalia
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 1.5 dl
    viinirypäleitä
 

Ohjeet

Paloittele kukkakaali, viipaloi säilykepersikat (ota liemeä 0,25 dl talteen) ja puolita viinirypäleet ja saksanpähkinät. Yhdistä salaatin ainekset kulhossa. Sekoita säilykeliemi, oliiviöljy, hienonnettu valkosipulinkynsi, ruohosipulisilppu ja suolaton sitruunapippuri kastikkeeksi. Kaada kastike kukkakaalisalaatin päälle. Anna marinoitua kylmässä ennen tarjoilua.