Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1iso punasipuli
-
1 dlrypsiöljyä
-
2 tlsitruunamehua
-
1 ruukkujääsalaattia
-
1 ruukkurucolan lehtiä
-
2omenaa
-
150 gValio Salaneuvos® Todellinen juustoa
-
1 dlpekaanipähkinöitä
-
mustapippuria myllystä
- Omena-vaniljasiirappi
-
3 dlValio omenatäysmehua
-
1 dlsokeria
-
1vaniljatanko
Ohjeet
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Poista vaniljatanko.
Laita kattilaan mehu, sokeri ja vaniljatanko.
Keitä ilman kantta n. 15 min tai kunnes seos alkaa muuttua siirappimaiseksi. Huom. siirappi sakenee jäähtyessään.
Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Siirrä pieneen kulhoon. Lisää öljy ja sitruunamehu. Sekoita ja anna marinoitua.
Pese, kuivaa ja revi salaatin lehdet ja versot. Levitä laakealle vadille.
Kuori käyttämäsi hedelmät tarvittaessa ja kuutioi tai lohko ne. Poista siemenet tai kivet.
Leikkaa juusto tangoiksi.
Mausta sipuliseos mustapippurilla ja lisää joukkoon jäähtynyt vaniljasiirappi.
Rakenna salaatti kerroksittain laakealle vadille tai annoslautasille. Laita päällimmäiseksi juusto, marinoitu sipuli ja pähkinät.
Tarjoa buffet-pöydässä tai pikkuruokana esim. patongin kanssa.
Valio Oy