Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Hedelmäinen Salaneuvos juustosalaatti
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää omenaa, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, lisäkkeet, alkuruoka, suklaaton, munaton, gluteeniton, salaatti

Hedelmäinen Salaneuvos juustosalaatti

6 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1
    iso punasipuli
  • 1 dl
    rypsiöljyä
  • 2 tl
    sitruunamehua
  • 1 ruukku
    jääsalaattia
  • 1 ruukku
    rucolan lehtiä
  • 2
    omenaa
  • 150 g
    Valio Salaneuvos® Todellinen juustoa
  • 1 dl
    pekaanipähkinöitä
  • mustapippuria myllystä
  • Omena-vaniljasiirappi
  • 3 dl
    Valio omenatäysmehua
  • 1 dl
    sokeria
  • 1
    vaniljatanko
 

Ohjeet

Omena-vaniljasiirappi

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Poista vaniljatanko.

Laita kattilaan mehu, sokeri ja vaniljatanko.

Keitä ilman kantta n. 15 min tai kunnes seos alkaa muuttua siirappimaiseksi. Huom. siirappi sakenee jäähtyessään.

Salaatti

Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Siirrä pieneen kulhoon. Lisää öljy ja sitruunamehu. Sekoita ja anna marinoitua.

Pese, kuivaa ja revi salaatin lehdet ja versot. Levitä laakealle vadille.

Kuori käyttämäsi hedelmät tarvittaessa ja kuutioi tai lohko ne. Poista siemenet tai kivet.

Leikkaa juusto tangoiksi.

Mausta sipuliseos mustapippurilla ja lisää joukkoon jäähtynyt vaniljasiirappi.

Rakenna salaatti kerroksittain laakealle vadille tai annoslautasille. Laita päällimmäiseksi juusto, marinoitu sipuli ja pähkinät.

Tarjoa buffet-pöydässä tai pikkuruokana esim. patongin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA