Hedelmäinen tonnikalabowl
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_maaliskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää sitrusta, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, pääruoka, muut, salaatti

Hedelmäinen tonnikalabowl

4 annosta

 

Ruokaisa kulhosalaatti maistuu koko perheelle ja on helppo tehdä vaikka mukaan. Makeat mangopalat ja raikas verigreippivinegretti piristävät tonnikalasalaatin.

Lisää

Ainesosat

  • 2 kpl
    mangoa
  • 2 kpl
    avokadoa
  • 1 kpl
    punasipuli
  • 1 kpl
    ruukku tilliä
  • 2 prk
    (à 185 / 140 g) tonnikalaa paloina vedessä tai öljyssä
  • 2 prk
    (à 200 g) raejuustoa
  • 2 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 1 kpl
    keräsalaatti
  • 0.2 tl
    (¼ tl) rouhittua mustapippuria
  • Kuskus
  • 1 dl
    kuskusia
  • 2 tl
    öljyä
  • 1 kpl
    sitruunan kuori ja mehu
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 2 dl
    kiehuvaa vettä
  • Verigreippivinegretti
  • 2 rkl
    verigreipin raastettua kuorta
  • 0.5 kpl
    verigreipin mehu
  • 4 rkl
    oliiviöljyä
  • 2 rkl
    valkoviinietikkaa
  • 1 rkl
    makeaa sinappia
  • 0.2 tl
    (¼ tl) suolaa
 

Ohjeet

Tee ensin kuskus. Yhdistä kuskus, öljy ja suola kulhossa. Kaada kiehuvan kuuma vesi päälle, sekoita ja peitä kulho tuorekelmulla. Anna seistä 15 minuuttia. Pese ja raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Sekoita ne kuskusin joukkoon.

Valmista vinegretti. Pese ja kuivaa greippi huolellisesti. Raasta kuori pienellä terällä. Purista mehu kulhoon. Lisää muut ainekset ja vatkaa vispilällä tasaiseksi.

Leikkaa mango aivan siemenen vierestä isoiksi paloiksi, kuori ja paloittele hedelmäpalat. Halkaise avokado, poista siemen, kuori ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja viipaloi sipuli. Valuta tonnikala ja raejuusto. Hienonna tilli.

Jaa kaikki salaatin ainekset annoskulhoihin. Rouhi mustapippuria päälle. Lisää verigreippivinegrettiä maun mukaan.