Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
43
10
Osuvuus
97%
Muut luokittelutiedot
salaatti, keskitaso, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
0.3 kplvaaleaa vuokaleipää
-
1 kpllollo rosso -salaattia ruukussa
-
2 kplvalkosipulinkynttä
-
3 rklsitruunanmehua
-
0.5 dlExtra Vergine oliiviöljyä
-
0.5 tlmustapippuria
-
0.5 kpltuoretta basilikaa ruukussa
-
250 gvuohenjuustoa
-
1 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
-
1 kplkurkkua
-
1 rskirsikka tomaatteja
-
1 prkpersikkaa
-
1 dlExtra Vergine oliiviöljyä
Ohjeet
Sivele leipäviipaleet (6 kpl) oliiviöljyllä, johon olet sekoittanut hienonnetut valkosipulinkynnet. Paahda viipaleita uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5-10 minuuttia. Jäähdytä leivät ja leikkaa ne kolmioiksi. Leikkaa pestyt salaatinlehdet ja kurkku. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit. Viipaloi valutetut persikat. Sekoita salaatin ainekset ja aseta tarjolle. Lisää lopuksi vuohenjuustoviipaleet. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada seos kastikkeeksi raikkaalle salaatille. Tarjoa leipäkolmiot erikseen tai ripottele ne salaatin pinnalle.
© Unilever 2010