Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti
Tykkäämiset
42 10
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

salaatti, keskitaso, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 kpl
    vaaleaa vuokaleipää
  • 1 kpl
    lollo rosso -salaattia ruukussa
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 3 rkl
    sitruunanmehua
  • 0.5 dl
    Extra Vergine oliiviöljyä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 0.5 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 250 g
    vuohenjuustoa
  • 1 kpl
    tammenlehtisalaattia ruukussa
  • 1 kpl
    kurkkua
  • 1 rs
    kirsikka tomaatteja
  • 1 prk
    persikkaa
  • 1 dl
    Extra Vergine oliiviöljyä
 

Ohjeet

Sivele leipäviipaleet (6 kpl) oliiviöljyllä, johon olet sekoittanut hienonnetut valkosipulinkynnet. Paahda viipaleita uunissa 225 °C:n lämpötilassa 5-10 minuuttia. Jäähdytä leivät ja leikkaa ne kolmioiksi. Leikkaa pestyt salaatinlehdet ja kurkku. Halkaise huuhdotut kirsikkatomaatit. Viipaloi valutetut persikat. Sekoita salaatin ainekset ja aseta tarjolle. Lisää lopuksi vuohenjuustoviipaleet. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada seos kastikkeeksi raikkaalle salaatille. Tarjoa leipäkolmiot erikseen tai ripottele ne salaatin pinnalle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA