Hedelmälautanen ja vaniljavaahto
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, helppo, kasvisruoka, sisältää maitoa

Hedelmälautanen ja vaniljavaahto

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 0.8 kpl
    /ruokailija: kauden kypsiä hedelmiä ja marjoja, esimerkiksi passioita, aprikooseja tai persikoita ja mansikoita tai sharoneita, banaaneita ja annoonaa
  • Vaniljavaahto:
  • 0.5 prk
    (à 2 dl) valmista vaniljakastiketta
  • 1 prk
    (2 dl) kuohukermaa
  • 0
    jauhettua inkivääriä
 

Ohjeet

Varaa jokaiselle ruokailijalle lautaselle 2-3 kauden kypsää hedelmää. Osta hedelmät riittävän ajoissa ja kypsytä huoneenlämmössä tarpeen mukaan, jos ne ovat vielä kovia. Kysy neuvoa kaupastasi! Tarjoa hedelmät huoneenlämpöisinä ja kerma kylmänä. Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kylmä vaniljakastike, jolloin vaahto löystyy. Lisää inkivääri.