Helppo savulohivuoka
Tykkäämiset
8 1
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pasta, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Helppo savulohivuoka

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    Torino Special Vehnänalkio pastaa
  • 6 dl
    maitoa
  • 1
    kalaliemikuutio
  • 1 rkl
    kuivattua tilliä
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 2
    munaa
  • 0.5 tl
    sitruunapippuria
  • 0.5 ps
    pakastesipulia (100 g)
  • 1.5 l
    vettä
  • 250 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • juustoraastetta (pinnalle)
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Keitä pastaa 5 minuuttia kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä.

Leikkaa kirjolohi pieniksi paloiksi ja hienonna tilli.(Jos käytät tuoretta sipulia, hienonna se ja kuullota öljyssä pannulla).

Kaada esikeitetty pasta voideltuun laakeaan uunivuokaan (noin 2 l). Lisää pakastesipulit, kalapalat, tilli, sitruunapippuri ja juustoraaste. Sekoita keskenään.

Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin alatasossa noin 60 minuuttia.