Herkullinen katkarapukeitto
Tykkäämiset
8 4
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

keitto, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä

Herkullinen katkarapukeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 kpl
    fenkolia
  • 1 kpl
    porkkanaa
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 3 tl
    fenkolisiemeniä
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 600 g
    katkarapuja (kuorellisia)
  • 1 l
    Vettä
  • 1 dl
    valkoviiniä
  • 2 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori katkaravut, mutta säästä kuoret. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli, fenkoli ja porkkana. Kuullota katkaravun kuoria 2 rkl:ssa oliiviöljyä. Lisää vielä 1 rkl oliiviöljyä, sipuli, fenkoli, porkkana ja tomaattipyree ja kuullota vielä 3-5 minuuttia. Lisää joukkoon Knorr annosliemi, vesi sekä viini ja tarkista, että katkaravun kuoret peittyvät nesteeseen. Anna kiehua hiljalleen 25-30 minuuttia. Siivilöi fondi ja kaada se takaisin kattilaan. Keitä fondi kokoon, kunnes nesteestä on jäljellä 2 dl. Sekoita joukkoon Flora ruoka ja lämmitä keittoa mutta älä anna keiton kiehua. Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoa kala-äyriäistimbaalin kanssa