Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Herne-kesäkurpitsakeitto ja piparjuurikerma
Tykkäämiset
6 2
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_kesareseptit, alkuruoka, pääruoka, keittämällä, tulinen, kasvisruoka, keitto, edullinen, gluteeniton, sisältää gluteenia, sisältää soijaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Herne-kesäkurpitsakeitto ja piparjuurikerma

4:lle hengelle

 

Itse sekoitettava piparjuurikerma viimeistelee kasviskeiton. Tarjoa herne-kesäkurpitsakeitto tuoreen leivän kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    öljyä
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2 pussia
    (à 200 g) pakasteherneitä
  • 500 g
    kesäkurpitsaa
  • 1 l
    vähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
  • Piparjuurikerma
  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 prk
    (200 g) ranskankermaa
  • 1.2 rkl
    piparjuuritahnaa
 

Ohjeet

Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäkurpitsaa ja sipulia muutama minuutti. Älä anna saada väriä Lisää kasvisliemi ja pakasteherneet. Keitä kannen alla 10-15 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Yhdistä ranskankerma, piparjuuritahna ja mustapippuri. Viimeistele sosekeitto piparjuurikermalla. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA