Hernerokka
Tykkäämiset
5 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, keitto, liha, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Hernerokka

8:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1
    iso sipuli
  • 1
    porkkana
  • 2 l
    vettä
  • 2 tl
    meiramia
  • 2 rkl
    sinappia
  • 600 g
    porsaan lapaa tai potkaa
  • 500 g
    kuivattuja herneitä
  • 2
    lihaliemikuutiota
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kaada herneet ja kylmä vesi kattilaan ja anna liota yön yli. Hienonna sipuli ja kuorittu porkkana pieniksi kuutioiksi. Lisää ne hernekattilaan lihan sekä liemikuutioiden kanssa. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Sekoita välillä, ettei keitto tartu pohjaan. Keitto on valmista, kun herneet ovat soseutuneet. Nosta keitosta lihat, poista mahdollinen luu ja paloittele lihat pienemmiksi annospaloiksi. Lisää lihat takaisin keittoon ja mausta suolalla, meiramilla ja sinapilla. Lisää tarvittaessa nestettä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA