Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET
Nordean pankkipalveluissa katko sunnuntaina 7.3.2021, joka vaikuttaa Nordean korteilla maksamiseen. Maksun voi tehdä toisella kortilla. Pahoittelemma häiriötä. Lue lisää täältä.

Tykkäämiset
4
12
Osuvuus
75%
Muut luokittelutiedot
alkuruoka, pääruoka, keittämällä, kylmänä, ei eläinpohjainen, kasvisruoka, salaatti, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton
Ainesosat
-
1 paketti(450 g) kuorittua hirssiä
-
1 rklöljyä
-
1.5 lvettä
-
1 tlsuolaa
- Lisäksi
-
2 prk(à 380/230 g) säilykekikherneitä
-
2ruukkua jääsalaattia
-
500 gkirsikkatomaatteja
- Kastike
-
1 dlkylmäpuristettua oliiviöljyä
-
1ruukku tilliä
-
0.5 dlvalkoista balsamiviinietikkaa
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
0 ripaussuolaa
Ohjeet
Valmista hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kikherneet siivilässä ja huuhtele ne vedellä. Lisää kikherneet hirssiin. Yhdistä kastikeainekset ja kaada kastike kuuman hirssin joukkoon. Huuhtele tomaatit ja halkaise ne. Lisää tomaatit hirssi-kikherneseokseen. Huuhtele salaatti ja valuta se puhtaan keittiöpyyhkeen päällä. Annostele salaatti tarjoilukulhon pohjalle ja reunoille. Lisää päälle hirssi-kikherne-kirsikkatomaattiseos.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0511