Homejuusto-pähkinäpuustit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää pähkinöitä, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset, aamiainen / välipala

Homejuusto-pähkinäpuustit

18 kappaletta

 

Suolaisen makeat puustit maistuvat sekä teen että glögin seurana.

Lisää

Ainesosat

  • 50 g
    hiivaa
  • 5 dl
    maitoa
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    suolaa
  • 0.5 rkl
    (1/2 rkl) kardemummaa
  • 16 dl
    vehnäjauhoja
  • 3 dl
    mantelijauhetta
  • 200 g
    voita
  • Täyte
  • 2 pakettia
    (300 g) sinihomejuustoa
  • 250 g
    kivettömiä taateleita
  • 4 rkl
    juoksevaa hunajaa
  • 200 g
    pähkinäsekoitusta
  • 4 dl
    kermaviiliä
  • Voiteluun
  • 1
    muna
 

Ohjeet

Sulata ja jäähdytä voi. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää munat, sokeri, suola, kardemumma, mantelijauhe ja puolet vehnäjauhoista. Sekoita tasaiseksi. Alusta taikinaan vähitellen kaikki paitsi 2 dl jauhoja. Lisää voisula, vaivaa hyvin. Lisää loput jauhoista ja alusta taikina kimmoisaksi. Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi eli noin 1 tunti. Sekoita paketillinen murennettua juustoa kermaviilin joukkoon. Silppua taatelit ja rouhi pähkinät. Kauli taikina jauhotetulla alustalla kahdeksi levyksi (60 x 30 cm). Levitä levyille juusto-kermaviiliseos ja ripottele päälle pähkinät, taatelit ja loppu juusto murennettuna. Valuta päälle hunajaa. Kääri levyt pitkältä sivulta rulliksi. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rullista terävällä veitsellä kolmikulmaisia paloja. Nosta palat pystyyn niin, että kapea kohta on ylöspäin. Paina sormella kapea kohta pöytää kohti. Kohota puusteja liinan alla 20 minuuttia. Voitele vatkatulla munalla. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA