Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
13
25
Osuvuus
92%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää kalaa
Ainesosat
-
600 glohta fileenä
-
1.5 dlhienonnettua tilliä, persiljaa, kirveliä, ruohosipulia
-
0ripaus valkopippuria tai 0,5 tl mustapippuria
-
1 tlsuolaa
- Kattilaan :
-
0tai 4 dl kalalientä
-
2 dlvalkoviiniä, 2 dl kalalientä
Ohjeet
Leikkaa filee tarvittaessa paloiksi. Mausta kalafilee suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Voit käyttää yhtä tai useampaa yrttiä. Kaada valkoviini ja kalaliemi kattilan tai vokkipannun pohjalle. Voit halutessasi käyttää pelkkää kalalientä. Höyrytä kalaa kannen alla fileen paksuudesta riippuen noin 5-10 minuuttia. Kalan kypsyyden voi varmistaa väristä. Kun punainen väri muuttuu vaaleaksi, kala on kypsää.
© SOK viestintä ja julkaisut