Höyrytetyt pesto-kuharullat
Tykkäämiset
13 5
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia

Höyrytetyt pesto-kuharullat

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kesäkurpitsaa
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2.5 dl
    ranskankermaa
  • 0.5 tl
    pippurisekoitusta
  • 4 kpl
    kuhafileitä
  • 100 g
    pestoa
  • 2 tl
    sitruunan mehua
 

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsasta pituussuunnassa ohuita, noin 3 mm:n paksuisia lastuja. Kuumenna Flora Culinesse pannulla ja ruskista siinä kesäkurpitsaviipaleet kevyesti. Levitä jokaisen kuhafileen pinnalle ruokalusikallinen pestokastiketta. Laita kesäkurpitsaviipale pestopinnan päälle kalafileelle ja mausta pippurilla. Käännä fileet rullalle. Nosta rullat höyrykattilaan ja kypsennä höyryssä 10 minuuttia. Sekoita ranskankerma, 2 rkl pestokastiketta, hunaja ja sitruunamehu kastikkeeksi. Tarjoa kuharullat kylmän pestokastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa. Idea! pesto-kuharullat voi hyvin kypsentää myös uunissa. Aseta rullat voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteen lämpötilassa noin 20 minuuttia.