Hunajaiset ruusukaalit
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää maitoa, lisäkkeet, suklaaton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton

Hunajaiset ruusukaalit

4 annosta

 

Ryöpätyille ruusukaaleille riittää nopea paistaminen kuumalla pannulla.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    ruusukaalia
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    voita
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 1 rkl
    sitruunamehua
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.2 tl
    mustapippuria
 

Ohjeet

Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna hetki.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA