Hunajaiset taatelimuffinit
Tykkäämiset
0 4
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, helppo, uunissa, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Hunajaiset taatelimuffinit

12:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    juoksevaa margariinia
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 tl
    soodaa
  • 1 rkl
    kaardemummaa
  • 2
    munaa
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 2.5 dl
    vettä
  • 1.5 dl
    sokeria
  • 3.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 250 g
    kivettömiä taateleita
  • Pinnalle
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 0.5 dl
    tomusokeria
 

Ohjeet

Paloittele taatelit ja nosta ne kiehuvaan veteen. Keitä noin 5-10 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut. Anna jäähtyä. Sekoita taatelisoseeseen juokseva margariini ja kermaviili. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan vuorotellen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja taatelisose. Nostele muffinivuokiin ja kypsennä 175 asteessa 25-30 minuuttia. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja sivele jäähtyneiden muffinien pinnalle. Voit vielä koristella nokareella hunajaa.