Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Intialainen kalakeitto
Tykkäämiset
14 24
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keittämällä, tulinen, kalaa, keitto, keskitaso, laktoositon, maidoton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Intialainen kalakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5
    kiinteää, keskikokoista perunaa
  • 400 g
    lohifileetä
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    sinapinsiemeniä
  • 1 tl
    jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 1 prk
    (2 dl) kookoskermaa
  • 1
    sitruunan mehu
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 2
    kalaliemikuutiota
  • 2.5
    tomaattia
  • 3 rkl
    hienonnettua tilliä
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 8 dl
    vettä
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele perunat. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, juustokumina, kurkuma ja perunat. Kääntele aineksia hetken aikaa. Lisää kattilaan vesi, liemikuutiot ja kookoskerma. Anna keiton kiehua 5?7 minuuttia, kunnes perunat ovat puolikypsiä. Poista lohesta ruodot ja nahka ja kuutioi filee. Lisää lohikuutiot keittoon ja keitä, kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta keitto sitruunamehulla ja tilillä. Tarjoile tomaattiviipaleiden kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA