Intialainen liharaguu
Tykkäämiset
11 9
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Intialainen liharaguu

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala tuoretta inkivääriä
  • 1
    sipuli
  • 1
    porkkana
  • 1
    punainen chili
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 2 tl
    intialaista mausteseosta
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 3 rkl
    öljyä
  • 3 dl
    vettä
  • 0.5 tl
    kanelia
  • 0.5 tl
    neilikkaa
  • 600 g
    naudan ulko- tai kulmapaistia
  • 1 prk
    tomaattipyrettä
  • 2
    laakerinlehteä
  • 2 rkl
    mangochutneyta tai omenasosetta
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa liha pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannulla 1 rkl öljyä ja ruskista lihat pannulla kahdessa erässä. Nosta lihapalat syrjään ja huuhtele pannu. Kuumenna loput öljystä pannulla. Lisää intialainen mausteseos ja hienonnetut sipulit. Kääntele hetken aikaa ja lisää kuorittu ja pieniksi kuutioitu porkkana. Lisää kaneli, neilikka ja hienonnettu inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna pieneksi silpuksi ja nosta pannulle. Lisää loput aineet ja lihapalat pannulle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla parin tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile basmatiriisin tai perunamuusin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA